INFORMATIE VOOR DE TICKETHOUDERS

Holland Zingt Hazes vrijdag 13 maart en zaterdag 14 maart 2020

De concerten van Holland Zingt Hazes op vrijdag 13 maart en zaterdag 14 maart 2020 konden tot onze grote spijt niet doorgaan, als gevolg van de nieuwe richtlijnen van het RIVM rondom COVID-19. 

Onderstaand een overzicht van veelgestelde vragen voor de tickethouders.

Ik heb geen e-mail van Eventim ontvangen, wat nu?
Heb jij je kaarten via onze officiële ticketverkoper Eventim gekocht, dan raden we je aan om te kijken of de e-mail in jouw ongewenste mailbox terecht is gekomen. Wanneer de tickets niet via Eventim zijn gekocht verwijzen wij je door naar de partij van wie jij de tickets hebt gekocht.

Waarom kunnen jullie de concerten niet verplaatsen?
Er zijn ontzettend veel partijen betrokken bij deze grote productie. We hebben ons uiterste best gedaan om een nieuwe datum te vinden waarop al deze partijen bij elkaar kunnen komen, maar helaas is dit onmogelijk gebleken waardoor wij de concerten dus niet kunnen verplaatsen.

Wanneer vindt Holland Zingt Hazes 2021 plaats?
De concerten van Holland Zingt Hazes 2021 vinden plaats op vrijdag 12 maart en zaterdag 13 maart 2021.

Ik heb een groepsarrangement geboekt via Bookx of Eventim, wordt er met mij contact opgenomen?
Wanneer je een groepsarrangement hebt geboekt via Bookx of Eventim wordt er binnen 7 dagen contact met je opgenomen door de desbetreffende partij.

Ik heb al kaarten voor Holland Zingt Hazes 2021, wat nu?
Wanneer je al kaarten voor Holland Zingt Hazes 2021 hebt gekocht kan je een reactie geven op de e-mail ontvangen van Eventim. Je kunt je kaarten voor 2020 ook laten omzetten naar 2021 of kiezen voor restitutie.

Ik heb mijn tickets niet via Eventim gekocht maar elders, wat nu?
Wanneer de tickets niet via Eventim zijn gekocht, neem dan contact op met de partij van wie jij de tickets hebt gekocht.

Ik heb een parkeerticket gekocht, en nu?
We raden je aan contact op te nemen met de partij waar je deze parkeerticket gekocht hebt. Mocht deze partij Eventim zijn raden we je aan dit direct te bespreken wanneer je benaderd wordt inzake je entreebewijs.

Wat moet ik doen met mijn consumptiemunten?
Voor meer informatie rondom teruggave consumptiemunten verwijzen we je door naar de volgende pagina: https://www.ziggodome.nl/info/betalen.

Ik kan niet naar Holland Zingt Hazes 2021, wat nu?
Wanneer je niet in de mogelijkheid bent om naar Holland Zingt Hazes 2021 te gaan, kan je een reactie geven op de e-mail ontvangen van Eventim. Restitutie op je entreebewijs is dan van toepassing.
 

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op via hollandzingthazes@medialane.nl. Wij doen ons uiterste best om zo spoedig mogelijk een reactie te geven.


     

    Deel dat je gaat