Holland Zingt Hazes 2021

12 en 13 MAART

Ook in 2021 keert Holland Zingt Hazes terug in de Ziggo Dome op 12 en 13 maart. De kaartverkoop voor deze concerten gaat vrijdag 6 maart 2020 om 10:00 uur open via www.hollandzingthazes.nl.

 

Holland Zingt Hazes is een jaarlijks terugkerende concertreeks waarbij de hits van André Hazes centraal staan. Het is een ode aan het leven van André Hazes: al zijn hits gezongen door fantastische artiesten waaronder zijn kinderen. Nederland houdt onophoudelijk van André Hazes en zijn muziek is 15 jaar na zijn overlijden nog steeds onsterfelijk.

 

Holland Zingt Hazes, het grootste meezingconcert van Nederland bezorgt al acht edities lang honderdduizenden bezoekers een onvergetelijke avond. Bij elk concert zingen 15.000 bezoekers zijn hits uit volle borst mee. Tijdens Holland Zingt Hazes 2021 zijn André Hazes, Jeroen van der Boom en Roxeanne Hazes te zien, de andere artiesten worden op een later moment bekend gemaakt.

Arrangementen vanaf 10 personen

Dan zijn onze arrangementen wellicht voordeliger!

  • 12 & 13 maart 2021

    Ziggo Dome
  • Duur

    2 uur en 45 minuten (geen pauze)
  • Toegangsprijs

    Vanaf € 32,50

Openingstijden

Holland Zingt Hazes 2021 vindt plaats in de Ziggo Dome in Amsterdam. De Ziggo Dome ligt in het hart van Amsterdam Zuidoost en is goed bereikbaar met de auto én het openbaar vervoer. De deuren van de concertzaal openen anderhalf uur voor aanvang show.

Blijf op de hoogte

Wil jij als eerste op de hoogte blijven van het laatste nieuws, de bekendmakingen van alle artiesten en lekker veel voorpret beleven? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Deel dat je gaat