Veelgestelde vragen

Foto- en filmcamera's

Het is tijdens Holland zingt Hazes in de Ziggo Dome niet toegestaan om professionele foto-, film- en opnameapparatuur mee naar binnen te nemen. Natuurlijk mag een mobieltje met camera en een funcamera (kleine digitale camera) wel mee naar binnen. De beeld- en/of geluidsopnames die je maakt, mogen echter niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt.

Overige informatie

Er is geen minimumleeftijd voor dit concert. Mocht je met kleine kinderen komen, boek dan geen veldplaatsen in verband met het zicht.

Tijdens het gehele concert is het mogelijk om de zaal in- en uit te lopen. Het is tijdens het concert echter niet mogelijk om van buiten naar binnen te lopen.

Het is verboden om binnen de Ziggo Dome te roken. Je mag alleen roken in de aangegeven rokersruimtes.

Nee, er is geen pauze tijdens het concert.

Er zijn op de begane grond lockerruimtes met kluisjes aanwezig. Deze kun je gebruiken voor 2 euro per stuk.

Ja, in de Ziggo Dome foyer is een garderobe waar je gratis je jas kunt ophangen.

Ja, binnen de Ziggo Dome kun je terecht bij La Place. Boven de entree van de Ziggo Dome kun je dineren bij restaurant BEAT en in de omgeving van de Ziggo Dome vind je nog meer eetgelegenheden: van snelle snacks tot Japanse sushi. 

Consumpties in de Ziggo Dome kun je alleen met de Ziggo Dome munten betalen. Overal binnen de Ziggo Dome vind je muntautomaten waar je consumptiemunten kunt halen. De muntautomaten accepteren pinpas en creditcard (Maestro, Visa en Mastercard). Bij de servicebalies kun je terecht als je met contant geld munten wilt kopen. Deze zijn te vinden op de begane grond.

Je overgebleven munten kun je bewaren voor een volgend bezoek aan de Ziggo Dome of vanaf een half uur voor einde show inwisselen tegen contanten aan een van de servicebalies op de begane grond.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.

Neem nu contact op
Deel dat je gaat